Infrashape – Horizontal

Egy új, hatékony eszköz a kilók elleni harcban

Az InfraShape Horizontál edzés folyamán leadott súly összetételét tekintve négy ötödében víz, egy ötöde pedig zsír, zsírban oldott nehézfémek, toxikus összetevők, koleszterin. Összehasonlításképpen: Az ilyen mértékű méregtelenítő hatás nagyjából megegyezik azzal, mint amit a maratoni táv lefutása indukál. De nem sokan tehetjük meg, hogy lefussunk egy maratont. Bár a kettő nem zárja ki egymást, de tény, hogy az Infrashape Horizontallal, sokkal kényelmesebben és gyorsabban nyered meg a harcot a zsírpárnákkal szemben.

A levegőből, vízből, élelmiszerekből, kozmetikumokból igen sok ártalmas anyag kerül a szervezetünkbe. Az Infrashape Horizontal hatékonyan működik közre ezek semlegesítésében. Fittebb leszel és jobban fogod érezni magad. Könnyebben vészeled át mind a menstruációt, mind az enyhébb megbetegedéseket.

Az Infrashape Horizontál gépben az infralámpa az ideális 50 fokon üzemel. Nem okoz bőrpír hatást, nem éget meg, ellenben a sejteket mozgásra készteti, aktivizálja, így a te tested képez hőt, ami beindítja a zsírégetést, a méregtelenítést, a fogyást. Az infra fény hozzájárul a nyirokkeringés felgyorsulásához, ez is segíti a zsírcsökkentést.

A fizikai edzés és az infrasugarak együttes alkalmazása segít a zsírszövetek lebontásában (innen nyeri a test az energiát az edzéshez) stimulálja a méregtelenítést támogatja az egészséges életmódot. Az Infrashape Horizontál gépben vákuum segít, hogy több kalóriát égess el, fokozza a vérellátást, edzi az ereket.

Miért jó az Infrashape?
Hatékony Kalóriaégetés

Egy 60 perces, intenzív konditermi edzés alatt kb. 450 kcal-t égetsz el. Nem semmi.
Azonban 50 perc Infrashape Horizontalban és… megszabadulsz 2000 kalóriától.

Szórakoztató Edzés
Egy szokványos edzés alatt csak a zenehallgatás adja meg a pluszt. Azonban Nálunk akár a kedvenc sorozatodat is nézheted, miközben megszabadulsz a felesleges kilóktól.
Infrafény Terápia
A kutatások kimutatták, hogy az infrafénynek számos jótékony hatása van szervezetünkre. Többek között erősíti az immunrendszert, gyorsítja az anyagcserét és segít megszabadulni a narancsbőrtől.
A gépben található technológiák

Infrafény terápia 

– Infravörös hőmérséklet beállítás: 25–50 Celsius
– Kettő infravörös fűtőtest: 350 W egyenként
– Megégés elleni védelem, mivel a fény hatására a tested önmagát melegíti fel
– Infravörös tartomány: 1.4-14 mikrométer, közel a napsugárzás tartományához

Az infrafény, különösen kíméletes, ugyanis a felső bőrrétegeken úgy képesek áthatolni, hogy nem nyelődnek el. A melegítő hatás a mélyebb rétegekben keletkezik, ez stimulálja a vérkeringést, így szerveink oxigénellátása is javul.A véredények kitágulnak, a vérnyomás csökken – aktiválódik a szív és az egész keringési szervrendszer. A fény-és hőterápia 40-50 Celsius fokon zajlik, és kíméli az érrendszert. Az infrafény különlegessége, hogy a sejteket aktivizálja, ezáltal felmelegszik a tested, de a körülötted levő levegő nem. A tudományos kutatások számos egyéb előnyt tulajdonítanak az infravörös kezeléseknek.

Színterápia

– LED technológián alapszik.
– Vezeték nélküli irányítás segítségével választható szín.
– Előre definiált programok automatikus színválasztáshoz.

Jó eredmények érhetők el vele minden olyan betegségben, amelyben a diagnózis a vegetatív idegrendszerrel hozható kapcsolatba, vagy ahol az immunrendszer serkentése a cél — energiaválságban, gyomor- és bélpanaszokban, mozgásszervi panaszokban, bőrgyulladásnál. Ugyanakkor alkalmazása nem ajánlott dekompenzált szívbetegségben, lappangó pszichés zavarokban, szorongásos állapotokban, valamint rosszindulatú daganatoknál!

Nem szabad megfeledkeznünk arról sem, hogy a szín- vagy fényterápiára nem önálló gyógyító beavatkozásként kell tekinteni, hanem mint kiváló komplementer, kiegészítő gyógymódra. Az egészségmegőrzésben, a betegségmegelőzésben, azonban önállóan is kiváló hatást érhetünk el vele.

Aromaterápia

– THERMAL üzemmódban automatikus illóolaj adagolás,
– Lehetőség az edzés közben történő automatikus ki-, illetve bekapcsoláshoz,

Az illóolajok belélegzés során leggyorsabban az agy limbikus rendszerére gyakorolnak hatást. A belélegzett illóolajok enyhíthetik fáradtságunkat, javíthatják közérzetünket és segíthetik az elalvást.

Ózonterápia

– Ózon kibocsátás: 0.05 ppm, (koncentráció parts per million)

Az ózon egy háromatomos oxigénmolekula (O3), ami a levegő oxigénjéből ultraibolya sugárzás hatására képződik. Fertőtlenítő és oxidáló hatása van. Az ózon magas koncentrációban káros az emberi szervezetre, de kis mennyiségben bőrre vagy véráramba kerülve jótékony hatású. Kezelhető vele számos betegség: visszatérő gyulladások, allergiás megbetegedések pl asztma, szénanátha.

Ezekre lesz szükséged az edzéshez:
R

Shortra vagy fürdőruhára (hölgyeknek sportmelltartó is lehet)

R

Váltó zoknira

R

Vékony talpú sportcipőre (nem kötelező)

Kedvet kaptál az Infrashape Horizontal edzéshez?

Akkor foglalj magadnak időpontot egy egyszeri (és megismételhetetlen 😀 ), kedvezményes próbaedzésre.

Az első alkalom mindössze 2 990 Ft

Kövess minket!

06 70 608 48 88

1188 Budapest Nemes utca 119.

Nyitvatartás: 
Hétfő-Péntek | 8:00 - 20:00
Szombat | Bejelentkezés alapján
Vasárnap | Bejelentkezés alapján